YPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> چگونه چای ایرانی اصل را تشخیص دهیم؟
زمان جاری : سه شنبه 16 اردیبهشت 1404 - 9:09 بعد از ظهر
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم


سلام دوست عزیز؛
به انجمن سرگرمی ، تفریحی و دوستانه خودت خوش اومدی
براي مشاهده تالار ها با امکانات کامل میتونید از طريق گزینه های زیر اقدام کنيد
عضویت سریع و آسان
یا
ورود به حساب کاربری


آیا میدانید؟ ایا میدانید :






تعداد بازدید 191
نویسنده پیام



ارسال‌ها : 5
عضویت: 1 /11 /1399
تشکر شده : 1
چگونه چای ایرانی اصل را تشخیص دهیم؟

در این مقاله می‌خواهیم به شما چند ترفند برای تشخیص چای ایرانی اصل آموزش بدهیم تا به کمک این روش‌ها از کیفیت چایتان مطمئن شوید.

1-ریختن چای در آب سرد

اگر بلافاصه بعد از ریختن چای درون آب سرد، چای رنگ پس بدهد یعنی غیر طبیعی است و رنگ شیمیایی دارد. اگر چای رنگ ندهد، لزوما به معنای سالم بودن آن نیست و باید با روش‌های دیگری که در ادامه توضیح می‌دهیم هم چای را تست کنیم تا کاملا از طبیعی و سالم بودن آن مطمئن شویم.

2-دم کردن چای و توجه به عطر و طعم آن

چای ایرانی عطر خیلی ملایم و طعم گس دارد و درصورتی‌که طعم و عطر زیاد داشته باشد و یا طعم دار باشد، به این معنی است که از طعم‌دهنده‌های غیرطبیعی برای تغییر طعم و عطر چای اصیل ایرانی استفاده شده است.از چای‌های خارجی یا حتی بعضی چای‌های داخلی که طعم زعفران، لیمو، دارچین و هرگونه طعم‌دهنده طبیعی می‌دهند نیز استفاده نکنید زیرا طعم‌دهنده‌های این چنینی نیز شیمیایی هستند.هم‌چنین به زمان دم کشیدن چای هم توجه کنید. چای ایرانی خوب به ۱۵ الی ۲۰ دقیقه زمان نیاز دارد تا دم -بکشد.

3-نگهداری چای دم کرده به مدت 24 ساعت درون لیوان

می‌توانید مقداری از چای دم‌کرده را درون لیوان ریخته و به مدت ۲۴ ساعت به آن زمان بدهید. اگر چای غلیظ و سیاه شود و رنگ آن به‌سختی از لیوان پاک شود یعنی چای حاوی رنگ شیمیایی بوده و طبیعی نیست زیرا رنگی که مربوط به رنگ‌دهی طبیعی چای ایرانی است، به‌سادگی از قوری و لیوان شسته می‌شود.

منبع: /تشخیص-چای-ایرانی-اصل/https://dorkam.com/mag


دوشنبه 29 شهریور 1400 - 16:42
نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده: 1 کاربر از saba22 به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: ghatebank &
ghatebank آفلاین




ارسال‌ها : 5
عضویت: 25 /9 /1400
تشکرها : 1

پاسخ : 1 RE چگونه چای ایرانی اصل را تشخیص دهیم؟

چای سیاه لاهیجانچای سیاه لاهیجان از محبوب ترین نوشیدنی های جهان است.تئوفیلین = ساختاری مانند کافئین دارد که در چای سبز و سیاه موجود است , شل کردن عضلا‌ت، افزایش دهنده جریان خون در کلیه‌ها , افزایش انقباض پذیری و کارایی عضلا‌ت قلب، تنظیم ضربان قلب، کاهش فشار خون و اثرات التهابی.تیانین = طعم دهنده چای است.کاتچین = در چای وجود دارد اما در چای سبز بیشتر است , این ماده ضد سرطان , کاهش دهنده چربی بدخون و ضد ویروس است و ازافزایش قند خون جلوگیری می کند.فلوراید و فلووانوئید که سبب استحکام دندان است و از ایجاد بوی‌بددهان پیشگیری می کند.ویتامین های B کمپلکس C , و E نیز در چای وجود دارد.C که کاهش دهنده اضطراب است و علا‌ئم سرماخوردگی را برطرف می کند.ب کمپلکس و ویتامین ای نیز سبب بهبود سوخت و ساز بدن می شود.رفع خواب آلودگی , تقویت نیروی فکر , گوارش بهتر غذا و کاهش علا‌ئم میگرن از دیگر خواصل مهم است.


پنجشنبه 25 آذر 1400 - 18:04
نقل قول این ارسال در پاسخ
ghatebank آفلاین




ارسال‌ها : 5
عضویت: 25 /9 /1400
تشکرها : 1

پاسخ : 2 RE چای لاهیجان

چای سیاه لاهیجانچای سیاه لاهیجان از محبوب ترین نوشیدنی های جهان است.تئوفیلین = ساختاری مانند کافئین دارد که در چای سبز و سیاه موجود است , شل کردن عضلا‌ت، افزایش دهنده جریان خون در کلیه‌ها , افزایش انقباض پذیری و کارایی عضلا‌ت قلب، تنظیم ضربان قلب، کاهش فشار خون و اثرات التهابی.تیانین = طعم دهنده چای است.کاتچین = در چای وجود دارد اما در چای سبز بیشتر است , این ماده ضد سرطان , کاهش دهنده چربی بدخون و ضد ویروس است و ازافزایش قند خون جلوگیری می کند.فلوراید و فلووانوئید که سبب استحکام دندان است و از ایجاد بوی‌بددهان پیشگیری می کند.ویتامین های B کمپلکس C , و E نیز در چای وجود دارد.C که کاهش دهنده اضطراب است و علا‌ئم سرماخوردگی را برطرف می کند.ب کمپلکس و ویتامین ای نیز سبب بهبود سوخت و ساز بدن می شود.رفع خواب آلودگی , تقویت نیروی فکر , گوارش بهتر غذا و کاهش علا‌ئم میگرن از دیگر خواصل مهم است.


پنجشنبه 25 آذر 1400 - 18:04
نقل قول این ارسال در پاسخ
تازه سازي پاسخ ها
پرش به انجمن :